Roma, Palermo'yu deplasmanda 4-2'lik skorla devirirken, Salih Uçan da bir asist yaptı.
Serie A'da 7. hafta karşılaşmalarında Palermo'ya konuk olan Roma, rakibini 4-2'lik skorla mağlup ederek moral buldu.
Roma'nın Fenerbahçe'den kiraladığı genç oyuncu Salih Uçan maça yedek kulübesinde başlarken, 75. dakikada Mohamed Salah'ın yerine oyuna dahil oldu ve takımının son golünün asistini yaptı.
Maça fırtına gibi başlayan Roma, 2. dakikada Miralem Pjanic'le 1-0 öne geçerken, 13'te Alessandro Florenzi, 27'de de Gervinho'nun golleriyle ilk 45 dakikayı 3-0'lık skorla önde tamamladı.
İkinci yarıda Roma tempoyu düşürürken, Palermo 58. dakikada Alberto Gilardino ile farkı ikiye indirdi. 90+1'de Giancarlo Gonzalez'in kaydettiği golle durum 3-2 oldu.
Maçın sonucunu belirleyen gol ise 75. dakikada oyuna giren Salih'in asistinde Gervinho'dan geldi ve Roma maçı 4-2'lik galibiyetle tamamladı.
Roma bu galibiyetle puanını 14'e yükseltirken, Palermo ise 7 puanda kaldı.